Munkaközvetítés

HRMSzerkesztőségünk látva, hogy milyen sok munkát kínáló, ám hiába kereső klán, szervezet és fogadó akad, és milyen sokan keresnek munkát mindhiába (bár újabban ebből van kevesebb), úgy döntött, hogy elindítja munkaügyi rovatát. Ide bármely, nekünk eljuttatott hirdetés felkerül. Természetesen csak törvényes (vagy legalábbis annak tűnő) foglalkozásokkal tudunk foglalkozni.. Tehát a “Munkanélküli orgyilkos bárkinek a megölését vállalja 100 aranyért.” és a “Jól működő tolvajcéhbe keresünk profi zsebeseket.” jellegű hirdetéseket sajnos nem jelentethetjük meg, mert még bűnpártolással vádolnának minket, némileg jogosan.

//A rovat oldalt, a “Külön oldalak” alatt “Munka” néven található, közvetlenül pedig elérhető a https://traktak.wordpress.com/munka/ címen.//

7 hozzászólás

  1. Virág Gergő said,

    július 19 - 11:16 de.

    Tisztelt Hölgyem/ Uram!

    Először is, elnézést kérek ezért a direkt megkeresésért, de azt gondolom, az Önök intézménye által kiközvetíthető munkavállalók egy része számára érdekes lehet ajánlatunk, mely munkahelyet biztosíthat számukra.
    Röviden elmondanám, miről van szó : cégünk 2002 óta foglalkozik GSM szervizes szakképzéssel, az országban egyedülálló módon. Tanfolyamunkat már több, mint 200 hallgató végezte el sikerrel (részletes információk képzésünkről a http://www.szerviztanfolyam.hu oldalon találhatók).
    A munkaerő-piaci helyzet ebben a szakmában olyan lehetőséget teremtett, melynek következtében egyre több cég lép kapcsolatba velünk az ország minden pontjáról (Pécs, Budapest, Komárom, Zalaegerszeg, Debrecen, Miskolc, a teljesség igénye nélkül) tanfolyamunk méreteihez képest óriási felvevő- potenciállal GSM szervizes, vagy elektrotecnikai hibakereső munkakörökben. Mi mindent megteszünk, hogy ezeket az igényeket kiszolgáljuk, és tanfolyamosaink számára garantált munkalehetőséget, munkaadó partnereink számára pedig minőségi emberi erőforrást biztosítsunk.
    Jelenleg azonban a kereslet lényegesen nagyobb, mint a kínálat, ezért fordultunk most Önökhöz. Elektronikai műszerész, technikus, vagy hasonló, elektronikai alapismeretekkel rendelkező pártfogoltjaik számára szeretnénk tanfolyamunkkal egybekötött álláslehetőséget ajánlani. Amennyiben a képzésünk elvégzése sikerül, azonnal munkát biztosítunk mindenkinek, akit Önök hozzánk irányítanak.
    Abban szeretném az Önök segítségét kérni, hogy biztosítsanak lehetőséget számunkra, hogy pártfogoltjaik körében bemutathassuk az álláslehetőségeket és képzésünket, biztos vagyok benne, hogy sokuknak meg tudnánk oldani elhelyezkedési problémáit. Jelenleg havonta 20-30 hallgató végzi el tanfolyamunkat, ami ahhoz képest kevésnek bizonyult, hogy jelenleg 1200 álláslehetőség vár betöltésre.
    A kereseti lehetőség ezeknél a vállalatoknál havi nettó 90-140 ezer forint körül mozog, van ahol jutalékos rendszerben, és van ahol béren felüli juttatások is járnak a munkavállalónak. Többnyire hagyományos 8 órás, vagy három műszakos álláslehetőségekről van szó.
    Kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot bármilyen formában, ha úgy gondolják, hogy tudunk együttműködni a diákok elhelyezkedésének elősegítésében.

    Köszönettel,

    Virág Gergő
    Oktatásvezető

  2. Kulgar post-humusz:D said,

    július 20 - 8:50 de.

    Beszarok…:D
    Apa beszarok…apaaaa…kezdődik:D:D

  3. Ortel Naudin said,

    július 20 - 10:41 de.

    Loooooooool:D:D:D:D:D:D

    ez meg hogy került ide??? Talán a Gnóm Műhely tud velük mit kezdeni, ha megalapulnak:D kérdés, hogy kell-e nekik műszerész, és arany helyett dolgoznak-e forintért:D

  4. Galden said,

    július 23 - 8:00 du.

    Így jár az, aki a guglin a “munkaközvetítés” keresőszóval 20. helyre repteti az újságját 😉

    Tudós klánok, lécci, lécci, ilyen ihletés után indítson már valaki egy általános delejreparátor képzést 😛

  5. július 24 - 1:42 du.

    Őszintén szólva kösz,de nincs rá szükségünk 😀

  6. pak said,

    szeptember 30 - 1:42 du.

    Olyan jól dolgozik Virág Gergőék cége hogy ha szerződést akarsz velük bontani lehetetlen persze indokodik is van rá mert nem olyan időpontban vannak a képzések mint ahogy hírdetik és érdekes módon ott senki nem ért a szerződés bontáshoz.
    Ennyit róluk nem ajánlanám senkinek saját tapasztalat.

  7. Tunde Szeredi said,

    október 23 - 12:51 du.

    Hasonló rossz tapasztalataim vannak a DGSM cégről, Vállalkozósuli néven is fut illetve legújabban Drégelyvár Oktatási központ. Orcátlan nagy kaszálás folyik, szolgáltatás szinte semmi, az igérepeiket pedig el kell osztani kettővel. Vagy többel.

    Szégyen


Hozzászólás